Immaculate

Arvomme

Tavoitteenamme on teidän tyytyväisyys Tavoitteenamme on sinun tyytyväisyytesi (joka saavutetaan siivoamalla). Toimistopuhelimemme on saatavilla kellon ympäri (24/7)..

About Us

Asiakaslähtöinen

Palvelemme asiakkaita kuin palvelisimme itseämme. Arvostamme heidän palautettaan, ja käytämme sitä parantaaksemme työmme tulosta..

Ympäristöpainotteinen

Valitsemme huolellisesti parhaat ja luonnonmukaisimmat siivoustuotteet, jotka antavat uskomattomia tuloksia.

Laajentaminen/kasvu

Teemme itsestämme kansan tunteman – luomme pitkäaikaisia suhteita laajentaen toimintaamme jatkuvasti. Näin ollen palkkaamme jatkuvasti lisää ihmisiä meille töihin..

Immaculaten historia

Tarjoamme koti- ja toimistosiivouspalveluita nyt jo yli vuoden kokemuksella.

Immaculate on laajalti tunnustettu sitoutumisestamme palvella asiakkaitamme pysyen samalla ympäristöystävällisenä. Meillä on historiaa huippuosaamisesta ja omistautumisesta asiakkaillemme, ja tarjoamme ammattitaitoisia ja laadukkaita talonpuhdistuspalveluita ympäri Suomea.

Satisfaction Tyytyväisyystakuu!

Immaculaten ammattilaiset ovat sitoutuneet tarjoamaan perusteellisia kodinsiivouspalveluita arvostetuille asiakkaillemme maanlaajuisesti.

Mikäli et ole tyytyväinen alueeseen, jonka olemme siivonneet, soita meille 24 tunnin kuluessa, ja palaamme siivoamaan kohteen uudelleen ilmaiseksi. Tämä tekee Immaculaten palkkaamisesta riskitöntä. Siivoojamme seulotaan perusteellisesti tiukan rekrytointiprosessimme kautta, ja jokainen heistä käy läpi -koulutusprosessimme..

Miksi palkata meidät??

Valitse meidät erinomaisen maineemme vuoksi. Olemme vuoden aikana ansainneet maineen erinomaisesta laadusta ja asiakaspalvelusta..

Meidän kanssamme tyytyväisyytesi
on taattu

Immaculaten ammattilaiset ovat sitoutuneet tarjoamaan perusteellisia kodinsiivouspalveluita arvostetuille asiakkaillemme maanlaajuisesti..